DETAILS, FICTION AND گیاه اسپند

Details, Fiction and گیاه اسپند

Details, Fiction and گیاه اسپند

Blog Article

چای زعتر چه فوایدی دارد و چگونه درست می شود؟

مصرف اسپند به دلیل طبع گرم آن برای افراد دارای مزاج گرم (صفراوی) مضر است و این افراد بایستی در مصرف آن احتیاط کنند.

اگر نمی توانید قند را کنار بگذارید، این جایگزین های طبیعی و سالم را امتحان کنید!

تنظیم هورمون‌های جنسی از دیگر فواید اسپند محسوب می‌شود. به همین دلیل از این گیاه می‌توان برای تنظیم قاعدگی نیز استفاده کرد.

مهم‌ترین خاصیت اسپند خاصیت میکروب‌کشی و ضدعفونی‌کنندگی آن است. طبع اسپند گرم و خشک است و از دانه‌های آن در طب سنتی برای درمان بیماری‌های ریه و كبد، اگزما، حساسیت، خارش، سنگینی گوش، سستی و پریدن ناگهانی اعضای بدن استفاده می‌شود.

افراد مبتلا به بیماری‌های هورمونی با استفاده از این گیاه می‌توانند سریع‌تر به درمان دست یابند.

این گیاه در نیمکرهٔ شمالی از اوائل خرداد تا اوائل شهریور گل می‌دهد و گل‌های آن سفید رنگ هستند. کپسول‌های مدوّرِ حاوی دانه، سه حفره‌ای بوده و حدود پنجاه دانه را در خود نگهداری می‌کنند.[۵]

سیستم گوارش انسان نیز از خواص اسپند برخوردار است. متخصصان طب سنتی بر این باورند که مصرف اسپند می‌تواند با اثرگذاری بر روی آنزیم‌های گوارشی به بهبود سیستم گوارش، کاهش معده درد و دل درد، کاهش یبوست و درمان اسهال کمک کند.

یکی دیگر از مهم‌ترین خواص اسپند که استفاده از آن را چندین برابر کرده است، قابلیت ضدعفونی‌کنندگی است.

در این مطلب به بررسی خواص اسپند پرداختیم و اطلاعاتی را در این باره بیان کردیم. مصرف این گیاه به اندازه می‌تواند فواید فراوانی برای سلامتی داشته باشد. چنانچه در مصرف این گیاه زیاده‌روی کنید از مضرات اسپند در امان نخواهید ماند.

مصرف اسپند در دوران بارداری و شیردهی اکیداً ممنوع است. زیرا این گیاه می‌تواند منجر به سقط جنین، here زایمان زودرس و نقص در جنین شود. همچنین، اسپند می‌تواند از طریق شیر مادر به نوزاد منتقل شده و برای او مضر باشد.

برای استفاده از اسپند و کندر، می‌توانید مقداری از هر کدام را روی زغال گداخته یا در ظرف مخصوص دود کردن قرار داده و اجازه دهید دود آن‌ها در فضا پخش شود.

حتماً از تهویه مناسب فضا اطمینان حاصل کنید تا از تجمع دود و بروز مشکلات تنفسی جلوگیری شود.

از آنجا که خوردن آن باعث بیمار یا تلف شدن دام می‌شود، در شماری از کشورها علف هرز مضر شناخته می‌شود. استفاده از این گیاه در طب سنتی خاورمیانه و شمال آفریقا رایج است.

Report this page